Повече от час вадили телата на размазаните младежи пред погледа на ужасените им близки

16-годишният шофьор искал да се изфука пред приятелите си. Прати ги в гроба

Адреналинът, но и липсата на родителски контрол, убиха три деца! Така коментира един от свидетелите касапницата на околовръстното в Тракия, отнела живота на три 16-годишни момчета. Четвъртото, шофьорът, е в изключително тежко състояние, бори се за живота си в болница, пише podtepeto.com. Близо час пожарникари и екип на Гражданска защита се опитваха да извадят телата на учениците, размазани между тенекиите на завареното в стълба спортно БМВ.

Покривът на онова, което бе останало от немското возило, бе отрязан, а размазаните тела бяха извадени буквално пред погледите на някои от близките на децата, изпаднали в истерия. На място бяха криминалисти, съдебни лекари, много полиция.

Нямам думи просто. Случи се пред очите ми. Колата се движеше с огромна скорост, шофьорът явно загуби управление и се заби в стълба. Чак го изкриви от удара чак. Звъннах на 112 и слязох и осъзнах, че няма какво да се направи. Шокът за мен бе огромен, като видях, че вътре има деца, четири деца. Боже. Признаци за живот имаше само у шофьора. Много хора спряха и се хвърлиха да помагат, но за беда, нямаше какво да се стори. След буквално две минути на място бе и линейка, която откара шофьора в болница. Нямам думи просто, разказа Петьо, пред чиито очи са загинали три деца на 16 години.

Полицията все още уточнява официално имената на хлапетата. По непотвърдени данни три от тях носят имената Иво, Наско и Георги. Всички са от Тракия, приятели и съученици. Едното дете дръпнало ключовете на родителското БМВ, събрало приятелите си и тръгнало на разходка с тях по околовръстното. Адреналинът обаче ударил момчето зад волана и то стъпило здраво върху педала на газта. Колата литнала с над 100 километра в час, за да спре фатално и кърваво в уличния стълб.

Господи, защо ме наказа така, нареждаше майката на едно от децата край пътя, само на няколко метра от размазаното БМВ, от което изваждаха мъртвото й момче. Таткото лично разпозна трупа и щеше да колабира. Насъбраха се и много други близки и роднини на загиналите. Децата ни измират пред очите ни. Заминаваме като нация, това е, констатира тъжно един от свидетелите на кръвопролитието.