Иван Тотев: ГЕРБ с най-висок резултат в Пловдив, горди сме!

Мисия Пловдив

06-10-2014, 12:09

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Петя Терзийска

Всичко от Автора

Още по Темата:

Без напрежение премина изборната нощ в Пловдив

При 100% преброени бюлетини: Смазваща победа за ГЕРБ в Пловдив!

Започваме да мислим за местния вот догодина, посочи кметът

Повод за гордост е, че ГЕРБ в Пловдив е с най-висок резултат на изборите в цялата страна, заяви днес кметът на града Иван Тотев. Радвам се също, че Пловдив е с избирателна активност над средната за страната. Проведохме спокойна изборна кампания, партиите в града отправяха към избирателите позитивни послания и това ни осигури изборен ден без излишно напрежение, заяви градоначалникът.  

Изводите от тези избори обаче като цяло не са добри, тъй като разпиляването на вота говори за объркване у хората, допълни Тотев. Не е добре и това, че ще имаме представители на осем политически сили в парламента. Сега започваме да мислим за местните избори догодина. Надявам се през следващите 6-8 месеца лявото в Пловдив да укрепне, тъй като това ще е за доброто на града, заяви кметът.

Секретарят на общината Ангелина Топчиева потвърди за нормалното протичане на изборния ден. Община Пловдив успя да осигури панаирна палата с площ 3 декара, броят на седящите места, общо 1300, бе достатъчен за членовете на избирателните комисии, които пристигнаха, каза Топчиева. Тя допълни, че до 9 часа тази сутрин всички са успели да предадат бюлетините си, като не е имало никакво напрежение и работата е вървяла сравнително бързо. Смятаме да продължим практиката с осигуряване на общински транспорт за представителите на избирателните секции и на следващи избори, завърши Топчиева.