НАП разпродава апартаменти на длъжници

Животът

08-10-2014, 12:42

Снимка:

НАП Пловдив

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Повечето се намират в квартал "Кючук Париж"

Няколко апартамента на длъжници разпродава НАП - Пловдив до края на този месец.

В Пловдив на ул.“Плиска“ се предлагат две жилища с прилежащи изби към тях, едното от които е с площ 65 квадрата, а другото – 53 квадратни метра. Намират се в сграда, която е ново строителство и напълно завършена (на снимката). На същия адрес освен апартаментите се продава и гараж. И трите имота могат да бъдат огледани до 17-ти октомври включително в присъствието на публичен изпълнител от НАП. До същата дата се подават ценови предложения за закупуването им и се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена, разясняват от данъчната администрация.

Също в Пловдив, но на други адреси в кв. Кючук Париж – на ул.“Димитър Талев“ и ул.Славееви гори“ са подготвени за продан апартаменти, съответно 93 квадрата и 78 квадрата, чиито огледи предстоят от 13-ти до 15-ти октомври.

Проявяващите любопитство към Велинград като дестинация пък могат да разгледат жилище от 82 квадратни метра, което излиза на търг на атрактивната цена от 37 хиляди лева.

Апартаментите са обявени за продан от НАП Пловдив поради различни причини. Някои от тях заради натрупани данъчни и осигурителни задължения от страна на досегашните им собственици, а други – след конфискуване в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Повече подробности има в секция Продажби на страницата на приходната администрация