Международен форум – изложение „Здраве, щастие, красота” ще бъде в Русе

Над 100 експерти, изложители и производители

Русенската община ще бъде партньор на 12-то издание на Международен форум–изложение „Здраве, Щастие, Красота“, което ще се проведе в нашия град на 10, 11 и 12 октомври 2014 г. в Доходното здание.
В рамките на събитието в съботния ден пред емблематичната сграда в центъра на града, за всички деца и техните родители е организирано детско шоу с много игри, забавления и награди. Празникът ще започне от 17 часа и ще продължи до 19:00 ч. Друг интересен модул ще е фермерския пазар с натурални и чисти продукти, предлагани директно от производител, също и свободна библиотека за всички, които искат да оставят книга или да вземат такава.

Фествалът „Здраве, Щастие, Красота“ е събитие, което се провежда в рамките на три дни, в които посетителите могат да повишат своето физическо, ментално и социално благосъстояние. На форума се обръща поглед към натуралните и био продукти, засилва вниманието към възможността за самовъзстановяване на организма чрез естествените сили на човек. Участниците смятат, че трябва да се търси пресечна точка между традиционната и нетрадиционната медицина, което намира своето място в онзи решаващ момент преди появата на болестта  и стреса, като оказва благоприятно влияние за предотвратяването и бързото справяне с негативни ситуации, категорични са организаторите.

Посещавайки събитието, всеки посетител има възможност да се докосне до опита и да получи съвет от над 100 експерти, изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот. Има възможност да  дегустира  и разгледа  най-новите продукти  и услуги, за цялостно здраве и благополучие. Фестивалът предлага близо 40 модула, ателиета, дискусии, презентации, стоки и услуги.