Матушев дебютира срещу Ботев

"Акулите" играят контрола в петък

Доскорошният наставник на пловдивския Локомотив Неделчо Матушев, който от понеделник пое Черноморец ще дебютира начело на бургазлии в петък в контролен мач срещу Ботев Гълъбово.
Проверката е от 15 часа на стадион „Лазур“. Матушев няма да може да разчита на контузените Стефан Трайков и Михаел Орачев. Ще липсва и Стойчо Атанасов, който е привикан в юношеския национален отбор до 19 години.
„Ще дам шанс на всички останали да се докажат. Мястото на Черноморец не е в дъното на таблицата в „Б група. Трябва да вдигнем духа и самочувствието на играчите. Мисля, че ще успеем“, сподели пред Sportonline.bg Неделчо Матушев. Опитният специалист е получил гаранции от изпълнителния директор Пламен Киряков както за финансирането в клуба, така и,че ще има възможност през зимната пауза да привлече поне двама-трима нови играчи.
„С наличния потенциал и няколко попълнения ще изпълним задачата, а тя засега е само запазване на мястото ни в „Б“ група“, добави Матушев.
Във временното класиране след мачовете от деветия кръг бургаските „акули“ са предпоследни с мижавите 4 точки от 4 равни срещи.