Бирмата моли Преслава да се върне при него

Преслава преби Бирмата и го остави

Георги Станоев - Бирмата се е вманиачил в опитите да си върне бившата си вече половинка Преслава. Певицата го заряза след грозно меле, което двамата си сътвориха през лятото. Пред очите на десетки зяпачи любовниците сътвориха истински ММА бой, като накрая победител излезе добричлийката, която замери Станоев с чаша, пускайки му кръв, пише в. „Всеки ден".

От грозно разигралата се случка насам Преси и пернишкият милионер спрели да поддържат каквито и да е контакти. Според запознати, чалга дивата дори забила млад футболист от пловдивски отбор. Бесен на това, че изпълнителката на „Дяволско желание" си живее живота, Бирмата решил да разкаже играта на новия възлюбен на пайнерката. Чрез свои авери, Георги издирил телефона и контактите на футболиста Дани Кики и започнал да го залива с гневни sms-и и обаждания. Голяма част от тях съдържали заплахи както за здравето, така за живота му. Кики се кълнял, че няма нищо общо с Преслава, но Бирмата не му вярвал, защото имал свидетели на свалките им.

„Разкарай се от нея. Само да си я пипнал още веднъж, ще ти пратя 50 от моите да те размажат. Ще сложа край на жалката ти кариера - ще ти счупя краката!", гневил се Бирмата. Той бил толкова депресиран и тъжен от раздялата си с Преслава, че дори майка му Лидия Станоева била включена в плана за помирение.
Младият баровец молил родителката си за помощ, убеждавайки я да звънни на любимата му и да я увещава да се върне. Милионерката се навила да му помогне и дори се зарекла, че с голи ръце ще удуши съперника на Жоро. Стигнало се дотам честолюбивата Бирма да падне на колене пред Преслава и да й се извини.

Певицата обаче го разигравала и не се ангажирала с конкретен отговор. „На нея й е интересна тази ситуация. Сега си отмъщава за изневерите му. Преди тя гонеше Бирмата, сега пък той я преследва", коментират в чалга средите.