Феномен! Британка поглъща 8000 калории на ден, без да напълнява

Това е четири пъти повече от препоръчителния дневен прием за жени

Млада жена от Бромсгроув, Великобритания, всекидневно поглъща огромно количество храна без това да вреди на стройната й фигура, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

При ръст 157 сантиметра 25-годишната Ема Долтън може да се похвали с обиколка на талията 60 сантиметра и тегло 54 килограма, въпреки че консумира 8000 калории на ден - четири пъти повече от препоръчителния дневен прием за жени.

Умопомрачителната диета на Ема включва два килограма шоколадови изделия, 500 грама сирене и изобилие от плодове и зеленчуци всекидневно.

Манията на Ема Долтън по храната се отключва през това лято, когато по време на почивката си в САЩ британката се влюбва в тамошните гигантски порции.

За да покаже колко е ненаситна, дребната дама досега е участвала в 11 предизвикателства "жена срещу храна", преборвайки се с чудовищни торти, хамбургери и буритос.

Огромният апетит на младата дама е удар по джоба на приятеля й Дейв, който харчи 100 лири седмично, за да изхранва ненаситната си половинка.

Какво включва всекидневното меню на лакомата Ема Долтън? За закуска тя изяжда една трета от съдържанието на кутия зърнени закуски и тост. Обядът й се състои от багета, кисело мляко, плодове, шоколад и пакет чипс, като преди това не пропуска да се справи пакет шоколадови бисквити. На вечеря Ема опустошава две порции лазаня и чесново хлебче, голяма салата и шест порции плодове и зеленчуци. За десерт тя изяжда 10 бисквити, две браунита, четири мъфина, два пудинга и парче чийзкейк.