Слънце във Везни, Луна в Телец-Близнаци

Животът

11-10-2014, 08:30

Снимка:

сп. Обекти

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Хороскоп за 11 и 12 октомври

Изтича една от най-сложните седмици в есенния сезон и за наша радост последните дни от нея, ще ни дадат възможност за пълноценна почивка и възстановяване на силите. Събота ще бъде спокоен и предвидим ден подходящ за разходка сред природата, решаването на битови въпроси, малки покупки и дълги мързеливи угощения. Едва във вечерните часове ще почувстваме нужда да се пораздвижим и да обменим новини с обкръжението си. Обменът може би няма да бъде твърде продуктивен, тъй като вместо съществена информация някак си ще бъдем по-склонни да обсъждаме на клюките, слуховете и свързаните с тях интриги. Повече от всякога обаче, информацията разпространявана сега ще бъде твърде далеч от истината, в много случаи неясна и двусмислена. Или с други думи, да се доверяваме на чутото ще бъде меко казано непрактично.

Енергията и темите на зодиакалните близнаци ще бъдат активни в съботната вечер и в неделния ден. Предвид ретроградния заход на Меркурий, управителя на Близнаци тази тенденция има двуяко значение. От една страна пътуванията, деловата активност,работата с техника превозни средства и средства за комуникации, определено ще бъдат свързани със сериозни неприятности. От друга, това е идеалния момент да се върнем към миналото, към поизоставени учебни и интелектуални проекти или прекъснати делови и приятелски връзки. В неделя, когато неприятните тенденции позатихнат и останат в миналото ще можем пълноценно да се насладим на положителните предпоставки и това определено е ден, който не бива да прекарваме в уединение и пасивна почивка. Общуването и движението наистина ще бъдат източник на радост и вдъхновение. Очаква ни и интересна, понякога малко необикновена информация, която със сигурност ще ни подтикне да поразширим малко границите на възприятията си. И за разлика от предходните бурни и непредсказуеми в емоционално отношение дни, сега съвсем спокойно и безопасно можем да изясним и урегулираме важни взаимоотношения, без това да ги постави на риск. Особено във вечерните часове, когато ще можем да си припомним за рядко срещаните напоследък великодушие и желание за компромис.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя се нагърбвате с много задачи, искате да услужите и угодите на близки. Влиянията се задържат и в следващите дни, не чакайте бърза отплата или признание. А Овните са чувствителни, ще им се и най-малкият им жест да бъде оценен на мига, да ги отличат. В личен план не пришпорвайте промените, сега не е време за флиртове или нови партньорства. 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес и утре като Скорпионите внимавайте със стари и нови партньори, макар че ще се справите завидно и в най-трудни ситуации. Телците са наясно с някои обективни пречки, да бъдат по-предпазливи, защото околните не винаги са точни и принципни. Вие държите на думата си дори това да не е лесна позиция в напрегнатите моменти. В личен план някои тръгват към нови хора и любов
.БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази събота и неделя като Овните се товарите с делови и домашни задачи, а ви се ще да се чувствате свободни, да отдъхнете и се разнообразите... Близнаците е добре да изберат по-уединена и спокойна почивка, ако имат да уреждат финансови въпроси, да бъдат точни до стотинка. Не хитрувайте зад гърба на екипа, не печелите. И покажете нежно внимание към любимия, други близки.

РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда сте доста нетърпеливи да осъществите желаното, но това може да създаде усложнения с близки, очевидно е разминаване с Лъвове. Някои Раци посрещат канени и неканени гости, не са изключени даже разногласия с приятели, познати. С толерантност оправяте нещата, това е важно за укрепване на взаимно доверие, дружба. Влюбените заздравяват бавно мечтаната връзка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя се натъквате на пречки, няма да ви откажат от изпълнение на желанията, но нетърпението на Раци не ви се нрави. Лъвовете наистина трябва да се заредят със скромно смирение, пред идеите има сериозни спънки. Но имат и добри приятели, които скоро ще помогнат. Друг въпрос, че не бива да прехвърляте вината за протакането на близки, да ги вините за трудностите.

 ДЕВА (23.08 – 22.09)
Дни за отдих, но вие и Риби имате добър късмет за уреждане на делови и лични неща, няма да отлагате. Много Деви обаче да засилят предпазливостта, понякога се случват и нежелани изненади въпреки старанието и уменията им. Хубаво е, че можете да решите някои финансови и битови въпроси, но с по-личните бъдете търпеливи, избраникът ви може и да не е на ваша вълна сега.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес и утре вие и Водолеи мислите за бързи промени, нещата не стават така лесно. Е, Везните не могат да се оплачат от шанса, на тяхна страна е сега, в работата предпазливостта и дипломатичността им са възнаградени, разкриват им условия за изява, кариера, печалби. Колегите ви вярват и ще подкрепят ваши идеи, а още по-окуражаващо е да видите, че и близки следват плана ви.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
През уикенда като Телци подбирате внимателно партньори и проекти, имате финансови тревоги, но всичко ще завършите на печалба. Сега Скорпионите и Стрелците ще отделят и повече средства да поглезят най-близки, те ги подкрепят за изява и кариера, окуражават ги в трудни мигове. Имате и силни покровители, а най-важно: любовта ви окриля за сериозна дейност, тя се цени.

 СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя ви се иска да отдъхнете повече и по-спокойно, но като Скорпиони трябва да угодите на желанията на обичаните си хора. Стрелците се радват на добър късмет, ако имат делови задачи, да запретват ръкави. Бързо ще съгласувате идеи и планове, а и ви радва подкрепата, която най-близки ви дават за изява и печалби, държат професионализмът ви да бъде оценен високо.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Уикендът предполага търпение по делови и лични въпроси, от петък не сте много доволни от темпото и резултатите си. Дали и Водолеи не ви предават настроението си?... Козирозите разчитат на подкрепа и услуги от познати и близки, но хората не могат на мига да се заемат с грижите им, имат си и свои. Някои планове могат да почакат, отложете ги в името на добрите отношения.

 ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този уикенд не сте много доволни от постигнатото в работата, ще заразите с настроението си и Козирози. Водолеите като Везните мечтаят за бързи промени в делови и личен план, нещата не стават така. Отдъхнете, обмислете фактите, насочете усилията си по задачи, които смятате по-важни. Някои вече тръгват към нова интимна връзка, ще им даде силен импулс за бъдещите изяви.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В събота и неделя като Деви усещате, че късметът ви помага за изява и лични неща, няма да протакате такива възможности. И все пак не искайте всичко да се нареди най-бързо, някои планове предполагат здраво да се потрудите за реализация, да привлечете помощ от близки. Рибите се оправят завидно с пари и имущество, и от малко извличат печалба. Дано сте на едно мнение с любим.