Футболни звезди раздават автографи в Бургас другата седмица

Спорт

11-10-2014, 09:00

Снимка:

narodensport.eu

Автор:

BurgasUtre.bg

Всичко от Автора


Футболни звезди ще раздават автографи на своите фенове другата седмица в Бургас. Инициативата е част от кампания, която цели да популяризира дейността на Областния информационен център в Бургас.
Имената на футболистите си пазят в тайна и ще бъдат голямата изненада. Те са играли в бургаски отбори, както и в националния и в чужди тимове.
Кампанията започва на 13 октомври под мотото "Да спортуваме заедно" и ще продължи цели пет дни. Финалът е на 17 октомври, каза ръководителят на Областния информационен център Евелин Кузманов.
Футболистите ще очакват своите фенове на 17 октомври в Спортен център "Изгрев", където ще има интересни мачове и открити тренировки за всички желаещи.
"Европейско приключение" е една от най-атрактивните игри, при която участниците ще се впуснат в търсенето на известни обекти в града, финансирани със средства на Европейския съюз.
"Осемте обекта, които трябва да бъдат открити, се намират в Морската градина и централна градска част. Търсачите ще получават карта при намирането на всеки от обектите. Който донесе три карти в офиса на информационния център ще получи подарък. Сред осигурените награди са лицензирани футболни, волейболни и хандбални топки, с които могат да се играят официални срещи", обясни Евелин Кузманов.