Заклан инкасатор бере душа в Хирургиите в Пловдив

Крими

11-10-2014, 16:14

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Ръгали го с ножове, докато купувал цигари от денонощния

Инкасатор, който събира паркинг-таксите от Синята зона в Хасково е бил нападнат и клан с ножове пред дома си снощи след полунощ, съобщиха от Спешното в МБАЛ-Хасково. Мъжът е бил откаран в отделението целият облян в кръв. Кървавият инцидент е станал на ъгъла между хасковските улици „Добруджа” и „Братя Миладинови” където има денонощен магазин, пише Блиц.

30-годишният Васил Иванов и съпругата му Петя били на гости при дядо й където се събрали да гледат мача България-Хърватия. Към 1 часа след полунощ дядото го изпратил да купи цигари от денонощния магазин. Точно там върху ме се нахвърлили трима непознати и започнали да го ръгат с ножове.
Кръвта бликнала от него и Васил паднал на земята. Видял го мъж от близката къща и веднага се обадил в Спешното и в полицията. Този мъж се оказал шансът на Васил да бъде откаран жив в болницата. От срязаната артерия на крака му изтекла много кръв, която и днес бележи мястото на кървавото клане.
Според дядото на Васил, през деня той се карал с лекар, чиято кола била вдигната от паяка, защото платил за един час, а колата останала там три часа. Станала люта разправия, лекарят се заканил на Васил, но все още никой не може да каже дали точно тази кавга е причината за тежкото състояния на инкасатора.
Има и друга версия, че Васил се е скарал с някакви мъже пред магазина, които го намушкали. В момента по случая се води следствие.

Васил е закаран по спешност от Хасково в Хирургиите на Пещерско в Пловдив. За момента не е ясно какво е състоянието му.