Николета взима космически хонорари за снимки

Плеймейтката бие дори Джей Ло по претенции

За 3 години брак Валери Божинов направи Николета Лозанова най-скъпоплатената знаменитост в България, пише HotArena.net. Звездната двойка отпразнува 3 години от сватбата си на 9 октомври и връщайки лентата назад, не може да не се отбележат позитивите, които натрупа НиЛо през това време.

Плеймейтката, която е смятана за българската Джей Ло, но с по-спортни форми, взима най-високите хонорари за снимки в списания.

Така например, само за снимките със сватбената рокля Лозанова е гушнала 20 хил. лева, твърдят добре осведомени източници. Много други родни звезди са се снимали като булки за реномирани списания, но оказва се – никой досега не е прибирал хонорара на Николета.

10 хил. лева минимум пък е спечелила плеймейтката от фотосесията си в Португалия, където НиЛо държеше да пътува с личния екип от стилисти.

Досущ като Джей Ло, Николета също има убийствени претенции по време на фотосесиите. Освен високата летва, която е поставила като хонорар, г-жа Божинова държи да бъде обслужвана само от личния си гримьор Джулия Ангелова. Луксозната обстановка също е сред условията. В тайна се пази каква сума взима Лозанова за фотосесиите, които прави с дъщеря си Никол, а те не са никак малко.

В последно време според в.  "Телеграф" обаче, кризата е ударила и плеймейтката и тя е смъкнала летвата на 7 бона. Точно срещу толкова се е навила да рекламира известна козметична марка. Така се оказва, че на Лозанова заплатата от "Папараци" й идва дюшеш, понеже спокойно може да се издържа само от хонорари за фотосесии.