„Софийска вода” спира временно водоснабдяването в части на София

Вода няма да има от 10:00 до 22:00 часа

На 14 октомври (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако” в кв. „Симеоново” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Малинова долина” – от ул. 192 до ул. 206
по ул. „Бистришко шосе” от ул. „Околовръстен път” до ул. 204
вилно селище „Мария Магдалена”
вилно селище „Ривър парк”
комплекс „Манастира”
комплекс „Витоша вилидж”
лифт „Симеоново”
ул. „Шумако”, ул. „Витошко лале”, ул. „Каменица”, ул. „Китка”, ул. „Проф. Димитър Пасков”, ул. „Двата бука”

Отново във вторник, 14 октомври, във връзка с извършване на периодична превенция на хидромеханични съоръжения на язовир „Искър” се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Кокаляне - между ул. „Самоковско шосе”, ул. „Искър”, ул. „Волази”, ул. „Димитър Благоев”, ул. „Васил Левски”, ул. „Буката”, ул. „Цар Иван Асен ІІ”, ул. „Детелина”, ул. „Калина”, ул. „Батийница”, ул. „Йованец”, ул. „Урвич”
с. Панчарево  - между ул. „Самоковско шосе”, ул. „Урвич”, ул. „Йованец”, ул. „Вукова кория”, ул. „Бистришка река”, ул. „Бор”, ул. „Ловджийска чешма”, ул. „Риляник”
ресторант „Златна рибка”

На 14 октомври, вторник, във връзка с монтаж на водомерна шахта в кв. „Врана” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на комплекс „Врана-Триъгълника”, автосалон „Пежо”, хотел „Църна Маца”, Институт по генетика, бензиностанция „Лукойл”, гумицентър „Диана”, Столична жандармерия.

На 14 октомври във връзка с диагностика на уличен водопровод на бул. „Тодор Александров”, район „Оборище”, се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 15:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Тодор Александров”, бул. „Инж. Иван Иванов”, бул. „Александър Стамболийски”, ул. „Перник”.

На 14 октомври 2014 г. във връзка с провеждане на тестове за измерва не на налягането на водата във водопроводната мрежа на жк. „Люлин” VІ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 620, бл. 635, бл. 638, бл. 639 и кафене пред бл. 638.

На 14 октомври във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Детелина”, вилна зона „Килиите”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Детелина”, ул. „Утринна роса”, ул. „Витошко цвете”, ул. 776
по ул. „Полско цвете” от ул. „Детелина” до ул. „Витошки извори”

На 14 октомври във връзка с подмяна на водомерни възли по ул. „Три кладенци” в кв.  „Бояна” се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

по ул. „Севастократор Калоян” от ул. „Беловодски път” до площад „Сборище”
по ул. „Герганица” от ул. „Севастократор Калоян” до ул. „Байкал”, ул. „Байкал”
по ул. „Белите брези” от ул. „Севастократор Калоян” до ул. „Даскал Стоян Попандреев”, ул. „Три кладенци”
по ул. „Десислава” от ул. „Герганица” до ул. „Десислава” 

Отново във вотник във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. „Джеймс Баучер” в кв.  „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Джеймс Баучер” от ул. „Милин камък” до бул. „Христо Смирненски”.