Марешки арестуван - ударил Костадин Костадинов

Животът

15-10-2014, 21:14

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марешки стана участник в уличен скандал за имот, намеси се полиция

Костадинов е директор на Историческия музей в Добрич

Фармацевтичният бос Веселин Марешки бе арестуван във Варна, съобщи varna.utre.bg.  Това е станало, след като той забил кроше на общинския съветник в Морската столица и шеф на Историческия музей в Добрич Костадин Костадинов.

Екшънът се е разиграл пред очите на полицаи и още десетки свидетели на улица "Студентска" 6. Именно там е разположена оборотната пицария "Ред Хот", в която е ключът за грандиозния скандал. Марешки си изпуснал нервите и безпричинно на пръв поглед ударил Костадинов.

В резултат на това окото на общинаря се подуло за секунди, а бизнесменът и бивш кандидат за депутат бил арестуван и отведен във Второ районно управление.

В момента пред Второ районно управление ври и кипи. Събрали са се над 40 души, които представляват два противоположни лагера - на Веселин Марешки и наемателя на пицарията на ул. "Студентска" Асен Миланов, който се оплаква от рекет от страна на фармацевтичния бос.

Самият Марешки пък се вижда през прозорците на сградата на районното и това допълнително нажежава страстите в противниковия лагер.