Празник в "Северен" по повод Деня на възрастните хора (СНИМКИ)

Концерт на открита сцена подари на жителите си администрацията на района

С празничен концерт район "Северен" днес отбеляза Международния ден на възрастните хора. Концертът е организиран от районната администрация и е под патронажа на кмета на района инж. Ралев.

На открита сцена в парк "Рибница" кметът инж.Ралев поздрави всички присъстващи на мероприятието, като пожела крепко здраве на хората от третата възраст и уточни, че не е безразличен към проблемите им и вратата на кабинета му винаги ще бъде отворена за тях.

Програмата стартира с малките изпълнители – децата от ОДЗ "Космонавт" и ЦДГ "Весела", които представиха на публиката песни, смешки и танци.

След тях на сцената излезе вокална група "Незабрава" гр.Пловдив, с художествен ръководител Рени Горанова – носителка на първа награда от национален фестивал „Чучулига” – гр.София. Вокалната група е носител на първа награда от национален фестивал „С песните на Ари” 2014 - гр.Хасково, първа награда на национален фестивал „Нежно чувство” 2014 гр.Пловдив, диплом и сребърен медал на национален фестивал 2014 год.гр.Хисар.

Техните изпълнения на песни като "Засмяна пролет”, "Не си ли ти разбрала йощ”, „Пролетен грях”, „Ангел мой”, „Бе лунна нощ” , „Маринела” и др. накараха публиката от възрастни хора да си спомни за младостта и за приятните моменти от техния живот.