Скандал! Тризначките нарочени за проститутки

Тризначките Вяра, Надежда и Любов неочаквано се оказаха в центъра на нов скандал

В пикантна обява те предлагат нежни ласки и компания срещу скромно възнаграждение от 70 лв., пише hotzona.bg. Ако някой си хване и трите, минава на промоция - 170 общо.

"Ние сме големи тигрици. Нищо за нас не е забранено и сме готови на всичко. Не се колебай и ни се обади", хвалели се популярните благоевградчанки в обявата си.

Съседите им шушукат, че от известно време Вяра, Надежда и Любов го раздават доста баровски. Скъпи чанти, луксозни коли, разходки из кафенета и барове.

„Не работят, а се глезят като принцеси", шушукат из родния им Благоевград и подмятат, че блондинките са се захванали с най-древната професия на света.

Самите Вяра, Надежда и Любов категорично отричат да са пускали обяви за платена любов, но паметливи припомнят, че и друг път са стигали до крайности за пари. Скандално известната им фотосесия в списание „Плейбой" и до днес е сред най-обсъжданите им изяви. Да не говорим, че в последния сезон, в който участваха във ВИП Брадър, направиха доста повече от това да вдигат скандали.