Издирват убиеца на Николай Найденов

Скандал за паркомясто завърши с четири куршума

Няколко са версиите за показното убийство в София снощи, съобщава НТВ. Сред тях са междуличностни отношения между жертвата и убиеца, финансови спорове, както и спор за паркомясто. 38-годишният компютърен специалист Николай Найденов беше прострелян смъртоносно снощи в квартал „Крива река” до 19-то училище.

От МВР не посочват официална причина или версии за фаталния инцидент. Тялото беше разпознато от приятелката на мъжа, а огледите и разпитите продължиха до късно през нощта. Районът остана отцепен. Убиецът се издирва, знае се, че е мъж.

За инцидента в полицията са съобщили хора, които са станали свидетели на стрелбата. Те разказват, че преди това са чули караница между двама мъже. След това се чули шест изстрела. Полицията е открила в тялото на убития четири куршума. Мъжът е имал сервиз за компютри наблизо.

Убитият мъж е бил изключително културен и възпитан човек, разказва пред bTV съседка, която живее до мястото на инцидента. Никога на мястото не са идвали хора, които да създават напрежение, каза още жената.