Конната база в Маринка с ден за безплатна езда

Новините

17-10-2014, 16:49

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ден на отворените врати организира тази събота конната база в Маринка. Бургазлии ще имат възможност да усетят магията на конния спорт като се включат в безплатен урок по езда с инструктор. Много емоции за децата обещават собствениците на „Royal Horse Club”, защото най-малките ще се докоснат до расовите понита Чипи, Рая и Марина. Останалите животни в базата са от породата ирландски коб, изключително кротки и дружелюбни, което ги прави подходящ партньор за начинаещите и любителите на ездата, съобщи faragency.bg

В конюшнята впечатление прави белият албинос, който се среща много рядко. Конната база е само малка част от мегапроекта „Царски извори“ с разгърната площ от 25 дка. В него предстои изграждането на зимен дворец с капацитет от 3 600 седящи места, жилищен комплекс, елитен колеж и луксозен хотел.

За всички, които искат да се занимават с конен спорт се предлагат годишни членски карти – златна, сребърна и бронзова, групирани за 4-членни семейства, двойки и индивидуални посещения. Първата езда ще е безплатна за всеки, който иска да се запознае и практикува конния спорт.