Той е с вас до залеза на дните ви

Ако не иска да ви променя, значи сте Го открили

Вещи сърцеведи разгадаха някои от знаците, по които всяка жена може да разбере дали е открила силната си половинка - оттук до края на света. И дали връзката има бъдеще. Дами, ако сте в нормите, спокойно можете да се замислите без задръжки за бяла рокля и пищно сватбено парти.

 

1. Винаги се хвали с вас. Ако са ви повишили или ако просто сте спечелили билети за концерт, той ще разправя щастливо надлъж и нашир, в офиса, сред приятели - и ще изтъква добрите ви страни. Защото той е най-големият ви фен. След майка ви, разбира се.

 

2. Жертва се заради вас - и вие с радост му отвръщате със същото. Той ще премести градове, ако получите нова работа или трябва да се дипломирате на друго място. Ще направи всичко възможно да сте заедно колкото се може повече, а вие ще сте по-щастливи от всякога с този факт - това е сигурен белег, че се обичате и сте един за друг.

 

3. Той споделя същите ценности като вас. И двамата мечтаете за деца, за които да поделяте равноправно грижите. И двамата смятате, че е полезно да прекарвате поне по 45 минути във фитнеса и го правите. Както и това, че планувате да си купите къща и през следващите пет години да се преместите в полите на планината. Освен това знаете, че имате същите схващания за повечето неща от живота, понеже сте ги обсъждали много пъти.

 

4. Дори след години съвместно съжителство той все още прави малки, но рицарски подвизи за вас. Галантно ви отваря вратата или ви носи на гръб, ако обувките ви стискат до болка и не можете да направите и една стъпка повече.

 

5. Не се опитва да ви променя. Той знае, че сте по-голям хаос от него на моменти, че имате нужда от котката си за домашен любимец, че не можете да готвите дори ако от това зависи живота ви. Но с всичко това е ОК. Защото ви обича.

 

6. Когато си представяте, че се омъжвате за него, и най-хубавата част от тази бъдеща гледка е не сватбата, а идеята, че ще прекарате дните си заедно, значи това е Избраникът. Венчавката и партито звучат прекрасно, но по-важно е, че нямате търпение да настъпят двете седмици меден месец, когато ще сте само двамата.

 

7. Ако връзката ви е оцеляла след достатъчно брой изпитания, време е за официално обвързване. Имало е моменти на страх, на отчаяние, но толкова много сте се обичали, че сте направили необходимите саможертви и в главата ви се е въртяла една мисъл - че ще сте заедно, ще се събудите един до друг, след като изпитанието приключи.

 

8. "Липсваш ми" не е просто нещо сладко, което си казвате. То е истина до мозъка на костите. Макар и да не са изминали дори два часа, откакто сте се видели за последно.

 

9. Дори да разполагате със собствено пространство, пак предпочитате да живеете с него. Сигурен знак за истински романс. Чакате с нетърпение края на деня, не защото сте се преработили, а защото бързате да се гушнете в него.

 

10. Той е човекът, на когото бързате да споделите всяка новина, история, случка в офиса, истории с приятелите, всичко. Преди в тази роля са били близките ви, но вече не им звъните така често. Те не се сърдят, защото виждат колко сте щастлива.

 

11. Ако се чувствате уютно да планирате неща за шест месеца напред или година, значи сте намерили правилния човек. Не се тревожите дали ще върнете самолетните билети, защото сте уверени във връзката си.

 

12. Можете да плачете пред него, без да се чувствате неудобно. Той е наясно кога наистина сте разтревожена и кога просто е разчуствана филмова сцена. Да не забравяме и една мъдрост, казана от деца - според тях любовта е това, което те кара да се усмихнеш, когато си тъжен.

 

13. Когато слушате приятелките си как се оплакват от гаджетата си и усещате, че сте спокойна и няма какво да кажете в подобен разговор, значи сте щастливка. Нямате нужда и да се хвалите, но не ви се занимава с празни приказки, защото любимият ви е за вас е страхотен.

 

14. Той е близък със семейството ви и държи и неговото да е благоразположено към вас. Може да се обади на баща ви или баба ви без колебание.
За вас е и напълно естествено да отидете на рожден ден на племенника му, дори любимият ви да не присъства.

 

15. Грижа го е за приятелите ви. Ако някой от тях е имал кофти ден, той ще ви предложи сам да отидете и да прекарате време с него или нея. Или ще го покани да се присъедини към вас на вечеря. Ако пък не е чувал името на някоя от дружките ви дълго време, сам ще се сети да ви попита как я кара.

 

16. Оставя се на драго сърце да ви бъде отдушник. Някой път, когато сте ядосана и не спирате да обсъждате това, което ви е нервирало пак и пак, той не се дразни. И няма нужда да му се извинявате. Единственото, което го притеснява, е че сте разстроена, а той така би искал да не бъдете.

 

17. Изневиделица ви казва, че сте секси. А вие дори не сте си измила косата, нито имате грим, даже и не сте си сменили тениската и дънките, пише  standartnews.com.

 

18. Ако можете да се забавлявате заедно и да приключенствате всяко пътешествие без кавги, значи всичко е ОК. Виждали сме двойки как се разправят по летищата, единият се разплаква и се скрива някъде из тълпата.