Депутатката Баракова: "Падам си по класическа музика - латино и салса"

Мисия Пловдив

19-10-2014, 13:51

Снимка:

Нова тв.

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Учителката ще остане руса и в парламента, защото това е принципна позиция

Важното е да си принципен човек - аз като съм решила, че ще съм руса, няма да се променям." Това заявява първият независим депутат в 43-то Народно събрание Анна Баракова в интервю за Диана Найденова. То бе излъчено тази сутрин от Нова тв. Баракова се отцепи от "България без цензура" с мотива, че от партията на Николай Бареков й оказвали натиск, за да се откаже от парламента.

Анна Баракова бе избрана за народен представител от Пловдив. Тя бе 13-а в листата на партията, явила се на изборите също под №13.

34-годишната Баракова говори пред Найденова за външния си вид, борбата с килограмите, изчезналото й котенце. Своите естетически предпочитания към музиката, тя обясни така- "Не съм по чалгата. Падам си по по-класическата музика - латино и салса."

Баракова е завършила "Биология и химия", а в момента завършва магистърска степен по "Образователен мениджмънт" в Пловдивския университет. 

За финал на разговора тя чистосърдечно признава, че няма никаква представа какъв е този паметник пред парламента, където след по-малко от месец ще работи.