Вили заплаши: Ако си отворя устата, ще стане страшно

Нормално е нашите фенове да нахлуят, прецени треньорът на Ботев

Наставникът на Ботев Вили Вуцов беше изключително разочарован от съдийството при загубата с 1:3 от Локомотив Сф. Той обаче не оправда порежението с отсъжданията на реферите, а призна, че тимът му не е изиграл добре срещата.

„Честитя на Локо Сф. Недобър мач за нашия отбор. Знаехме, че на този лош терен трудно ще се играе добър футбол с бърза игра. Беше мач с дълги подавания и много единоборства. В такива ситуации печели по-органиизраният и по-борещият се отбор”, заяви Вуцов.

„Много неща бяха решени рано по един лош начин. Това става тенденция. Видя се още в мача с ЦСКА. Беше ясно какво ще се случва още като видях съдията и делегата на мача. Ако си отворя устата, ще стане страшно. Засега няма да го направя.

При ситуация с играта с ръка страничния съдия видя положението, но главният не искаше да го отсъди. Вече съм убеден, че има тенденциозно отношение срещу Ботев. Но след днес съм по-убеден от всякога, че ще успеем да влезе в първата шестица.”

Относно навлизането на привържениците на Ботев на терена, Вили коментира:

„Нормално е феновете да нахлуят при 2:0, виждайки какво се случва и някъде отиват нещата. Нашата публика е много вярна, но и справедлива.”