Галин подготвя три нови музикални проекта

Добрич Лайф

20-10-2014, 00:03

Снимка:

planeta.tv

Автор:

DdobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Галена и Галин вдигнаха истински палат край Велико Търново

Разкрива певецът в “Открит микрофон”

След успешния дует “Само за минута”, който Галин представи наскоро с Камелия, певецът не спира да работи и по нови песни, пише planeta.tv. .

“В момента подготвям три проекта. Правя една песен от Пашев, от Оцко и от Alek Sandar съм взел едно парче. Трите песни са коренно различни една от друга. За стилове съм казал, че повече няма да говоря. Във фолка имаме възможност да правим проекти с различно звучене и аз мисля, че по някакъв начин съм доказал, че имам желанието да поднасям разнообразие”, разкрива Галин в “Открит микрофон”.

Засега обаче той не издава сроковете, в които ще представи песните, защото смята, че “Само за минута” има още време да разкрие напълно хитовия си потенциал.
Галин признава, че по негово мнение ситуацията в поп-фолка за момента е много добра, защото както казва:

“Работа има за всички...имаме си участия, имаме си работа и аз нямам никакъв проблем, ако този месец някой колега има повече участия, другият месец аз имам повече... Не може постоянно да искаш винаги ти да си с най-многото участия, с най-големите хитове”.

Певецът разкрива още, че успехът му е плод на много работа и творчески търсения, и се радва, че трудностите не са го сломили, а са били стимул да търси най-доброто, което да предложи на публиката.