Познайте мъжа по... чорапите

Животът

20-10-2014, 10:42

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъжете предпочитат секса пред яденето

Каквото е кафето, такава е и жената

Още един жокер за характера на силния пол

Има хиляди начини, по които можем да разпознаем какъв е характерът на един мъж. По отношенията с майка му, по подаръците, които ви прави, че дори и по цвета на тениската. И ето, че психолозите ни дават още един жокер – чорапите! Затова, дами, четете и сравнявайте.

Чорапи в ярки цветове
Тези мъже са много артистични натури. Обичат да се забавляват и да живеят на ръба. Понякога обаче са твърде ексцентрични и често изпитват трудности да изградят стабилна връзка.

Спортни чорапи
Дълги до средата на прасеца или много къси - такива господа притежават много високо самочувствие. В любовта са егоисти, които рядко правят компромиси.

Чорапи с анимационни герои и апликации
Типичното "мамино синче". Все още не е дорасъл за сериозна връзка и най-вероятно до ден днешен живее с родителите си. Дори и да не живее обаче, със сигурност се чува по-често с мама, отколкото с вас.

Консервативни чорапи
Улегнали, сериозни мъже, които са здраво стъпили на земята и отлично знаят как да се борят с живота. На такъв екземпляр може да разчитате за всичко, само не очаквайте да ви предложи супер авантюристични преживявания. Той е твърде ангажиран с битовите си проблеми.

Бели чорапи
С такъв мъж определено няма да скучаете. Той е много изобретателен в леглото и знае как да достави върховно удоволствие на половинката си. Хубавото е, че не си пада егоист и за него на първо място по важност сте вие.

Източник: beu.bg