Общинският инспекторат даде отсрочка на партии за чистене на плакатите

Животът

20-10-2014, 13:14

Снимка:

архив

Автор:

Радост Петрова

Всичко от Автора

Теслата с глобите ще играе едва след края на месеца

Толеранс до края на месеца дава Общинския инспекторат на партиите да разчистят предизборните си плаката. След това санкциите ще бъдат безмилостни, а те варират от 1000 до 5000 лева, заявиха за ПловдивУтре от администрацията.

Седмица след изтичането на крайния срок из градът все още се развяват хартиени парцали, които напомнят за предизборната кампания. И до момента плакати могат да се видят из целият район на Сточна гара, по ул. ''Иван Вазов'', по бул. „Руски“ и ул. „Васил Априлов“ и на още много места из града, установи репортерска проверка. Част от агитационните материали по билбордовете са премахнати, но множество плакати на коалиция ''България без цензура'', Република БГ, Българска социалдемокрация все още са разпложени по целия бул. ''Цар Борис ІІІ Обединител''. Вече не се забелязват предизборни агитационни материали на партиите ГЕРБ, АБВ и Атака.

Въпреки обещанията на повечето предизборни щабове, че бързо ще премахнат агитационните материали, голяма част от града все още е облепен с лицата на партийни функционери.