Лили Иванова с бутиков концерт на 10 ноември

Спектакълът е в подкрепа на кампанията “Да оставим следи”

След като се превъплъти в образа на Марлене Дитрих и стана част от специалната фотосесия от кампанията “Да оставим следи”, Лили Иванова ще подкрепи финалната инициатива на сдружение „Каузи” с концерт, съобщиха организаторите.

На 10 ноември сдружение "Кауза", под патронажа на Христо Мутафчиев, организира благотворителен търг, на който ще бъдат предложени за закупуване селекция фотографии на Велислава Каймаканова-Ножарова. Една от тях ще бъде и превъплъщението на Лили Иванова в образа на Марлене Дитрих.

Непосредствено след приключването на търга и като жест към участниците в него, ще се състои бутиков концерт на голямата ни звезда.

С приходите от търга и от концерта ще бъде закупено медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.

Събитието на 10 ноември ще бъде предшествано от изложба с фотографиите от кампанията в градската градина – срещу Народен театър “Иван Вазов”, която ще продължи от 21 октомври до 4 ноември и ще бъде достъпна за всички.