DJ Дончо и Александра Раева идват в плевенски клуб

DJ Дончо и Александра Раева ще се срещнат с плевенските си фенове

Една от най-готините музикални двойки в България – DJ Дончо и вокала Александра Раева ще бъдат гости нa плевенския клуб "Хавана". Събитието ще се случи само след няколко дни - на 24 октомври, петък.

DJ Дончо e един от топ 5 сред най добрите хаус изпълнители в страната. Неговата професионална кариера започва през 1997 в клуб Olympia, след това в Garbage, последван от клуб Caramel, след което е постоянен DJ в най-големия клуб на открито Aliby в София за 3 години. Неговите сетове са повлияни от различни музикални стилове като alternative, hip-hop, house и това допринася много в търсенето на собствен привлекателен начин на миксиране на disco, funky, groove, tribal house music. Ето защо той е много добре приет от публиката.

Бившата вокалистка на „Куку бенд“ в „Шоуто на Слави“ Александра Раева е една от най-талантливите млади изпълнителки у нас. „Когато и да срещна Слави, винаги ще му кажа "Благодаря", защото той е причината да съм това, което съм в момента. Няма как да си изкривя душата.“, признава тя в свое интервю. В момента Алекс има ангажименти като водеща и в "Х Фактор".