Безплатни прегледи за хепатит и диабет в Пловдив

Животът

22-10-2014, 08:20

Снимка:

sxc.hu

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От 22 до 25 октомври в рамките на Международния панаир

Безплатни изследвания за  диабет, хепатит В и хепатит С ще се извършват по време на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения 2014", която ще се проведе от днес до 25 октомври в Международен панаир Пловдив.

Измерванията на кръвна захар и други показатели са част от Дните на диабета, които  организира Националната асоциация на децата и младите хора с дибет. Желаещите да се тестват имат възможност за това всеки ден на щанда на асоциацията в 11-та палата от 11 до 16 часа.

Предвидени са дискусии по темите  "Диабетът. Какво знаем и какво не? Симптоми. Видове. Грижа за децата с диабет. Самоконтрол. Спорт и хранене. Оказване на първа помощ при Тип 1" и "Балансирано хранене – сила за живот. Затлъстяването при децата. Спорт и диабет" на 23 и 24 октомври от 14 до 16 часа.

Лекция на тема "Предизвикателствата пред хората с ревматични заболявания" ще се проведе на 24 октомври по инициатива на Сдружение "Организация на пациентите с ревматологични заболявания в България".