Ива Екимова делила гаджето си с Нелина

Фолк певицата се омъжила за него, пиарката пък иска дете

Пикантна история свързва Ива Екимова с фолк певицата Нелина. Оказа се, че двете дами са се радвали на вниманието на един и същ мъж-гаджето на пиарката Петрозар.

Любовната история между Петрозар и Нелина се разиграла преди повече от шест години. Фитнес маниакът и певицата тренирали дълго време в една зала, а след време познанството им преминало в по-сериозна връзка. Двойката доста дълго криела връзката си от всички.

„Знаем, че излизаха заедно вечери наред. Ходиха по заведения, забавляваха се. Нелина не споделя много за личния си живот, но два-три пъти са ги хващали да излизат рано сутрин от нейния апартамент", разкриват познати на изпълнителката. Именно фактът, че е увлечена по Петрозар, става повод двамата да се оженят. Но само пред камерите. Певицата го кани да се снима в неин клип, в луксозен ресторант в Панчарево.

Историята им не продължава много след това и те се разделят, запазвайки добрите си чувства. Години по-късно Петрозар има нова изгора - Ива Екимова. Пред вдовицата на Дими той отдавна е изповядал за аферата си с Нелина, а Ива далеч не ревнува от нея. Пиарката е категорична, че миналото няма значение и в момента най-важното за двамата е да сдобият с дете, пише „Всеки ден".