Непълнолетни са родителите на Димитър

Бащата е акуширал при раждането

Ученици се оказаха родителите на намерения преди два дни в контейнер в Казанлък Димитър, научи Starazagorautre.bg

Младежите са българи. Те не желаят да разказват какво и защо точно се е случило на този етап.
Знае се само, че бащата, ученик в 11 клас е акуширал при раждането.

Майката на изоставеното бебе е настанена в болнично заведение поради опасения от инфекция, съобщават източници от полицията. 15-годишната ученичка е дъщеря на служителка на Министерството на отбраната. Родителите й били ужасени, научавайки как новороденото бебе е било изоставено. 

Изглежда, двамата родители са били отчаяни от реакцията на роднини, близки и приятели, заради факта че стават родители толкова млади и са постъпили с детето си по този престъпно безотговорен начин, коментират хората в града.

До момента на раждането момичето не е посещавало АГ-специалисти, едва след като оставила раницата с бебето, тя отишла в казанлъшката болница с оплаквания за болки в корема. След преглед била пренасочена за хоспитализация, но предпочела да се прибере в дома си.

Както вече ви съобщихме, в понеделник по обяд клошар откри в контейнер за боклук новороденото бебе. Пеленачето е било увито в чист мъжки пуловер и поставено в маркова раница. То е напълно доносено и здраво. В настоящия момент се намира в родилното отделение на казанлъшката болница под медицинско наблюдение.