Откриха офиса на Агрион в Бургас

Мисия Бургас

24-10-2014, 15:01

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Компанията купува и наема земеделска земя

На засилен интерес се радва офисът на компанията за управление на земеделски активи Агрион. В петък той бе официално открит, но дори и преди това собственици влизаха, за да попитат какво да правят със земята си. Дружеството се занимава с покупки и наемане на парцели в цялата страна независимо от тяхното местоположение и размер. Освен това прави замени и предоставя широк набор от безплатни консултации как да печелим от такива активи. 

Оказва се, че хората се интересуват как се определя цената на земята и какви са необходимите документи за нейната реализация. Коментират и отношенията си с арендатори, търсят съдействие за решаване на юридически и търговски казуси.
Експертите на Агрион дават пълна информация и анализи за пазара като безплатно ги консултират кой е най-удачният вариант за тях. „Смятаме, че въпреки динамичното развитие на пазара на земи и на земеделието като цяло в последните години, собствениците все още нямат достатъчно информация как се сформира цената, какви са пазарните тенденции, кои са спецификите в региона, в който се намира техния парцел и т.н. Затова в офиса на Агрион може да получите аргументирано предложение за покупка, ще ви съдействаме за изваждане на необходимите документи и ще разгледаме всеки имот, независимо от големината и местоположението му.”, посочиха от дружеството.
Агрион има офиси в 21 града в цялата страна и е първата в сферата на поземлените активи с професионално изградена мрежа от търговски точки. Основна задача на комапнията е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие с висока добавена стойност. От фирмата са убедени, че земята трябва да следва естественото с предназначение и да се използва за земеделие и че те могат да са полезни на собствениците да реализират имота си, така че да им донесе желания финансов резултат.