Булка и младоженец -джуджета сключват брак в Бургас

Животът

25-10-2014, 09:25

Снимка:

burgasutre.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Кметът подарява на "миньоните" романтична вечеря и нощувка на остров Света Анвастия

Мъж и жена миньончета ще сключат граждански брак днес в Бургас. Джуджетата Светла и Янчо ще си кажат заветното "да" в 16,30 часа на церемония в "Казиното". И двамата са пълнолетни. Наричат ги джуджета, защото спадат към групата на так наречените "малки хора". Въпреки, че са високи колкото първокласници, Светла и Янчо водят нормален начин на живот, щастливи са, усмихнати и амбициозни. Неотдавна двамата участваха в организирането на фото изложбата "Светът на Малките хора". Тя имаше за цел да покаже, че въпреки ниския ръст, джуджетата не се различават от останалите по своите способности, потребности и начин на живот.
За днешния специален празник на младоженците Светла и Янчо, кметът на Бургас е подготвил подарък. Изненадата е романтична вечеря и нощувка на остров Света Анастасия, в избрано от тях време.

 

 

По този хубав повод кметът Димитър Николов подарява на младоженците ваучер за посещение на остров Света Анастасия, включващ вечеря и нощувка, който могат да използват в избрано от тях време. - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/549127#sthash.yCcEJHYE.dpuf