Д-р Енчев критикува външността на звездите от "ВИП Брадър"

Пловдив Лайф

28-10-2014, 15:19

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Естетичният специалист хвали визията на Йорданка Христова и Камелия Воче

Ангел Енчев даде своите препоръки за това кой от участниците във "ВИП Брадър" трябва да промени нещо по себе си, пише "България Днес".

"От представителите на мъжкия пол Иво Аръков най-много се доближава до идеалните лицеви пропорции, но за да постигне още по-хармоничен външен вид, би могъл да потърси мнението на стоматолог от естетична гледна точка, както и да се подложи на пластика на уши, или т.нар. Отопластика", коментира пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев.

Майсторът на скалпела сподели, че е нормално зрителите да критикуват вида на известните жени в къщата на "ВИП брадър", тъй като са свикнали да ги виждат по светски събития и по страниците на списанията, винаги гримирани и с подбрани тоалети.

Докторът призна, че е видно, че повечето от тях са се подложили на уголемяване на устни чрез инжектиране на хиалуронова киселина, и то непосредствено преди влизането им в къщата.

"При част от тях резултатът е добър, но при други търсеният ефект се е превърнал в дефект", заяви Енчев.

Естетичният специалист хвали визията на Йорданка Христова и Камелия Воче, които според него изглеждат идеално за годините си, както и външния вид на Евгения Калканджиева. За плеймейтката Елена Кучкова докторът заяви, че засега е направила необходимото по себе си от гледна точка на палстичната хирургия.

Енчев препоръча на Ива Екимова да се подложи на ринопластика, тъй като смята, че носът й не изглежда добре, а танцьорът  Атанас Месечков "няма да сбърка, ако също като Иво Аръков обърне внимание на ушите си, които стърчат повече от необходимото", казва Енчев.