Лолитки търсят "спонсори” в нета

Животът

29-10-2014, 09:00

Снимка:

в. "Монитор"

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ученичките предлагат секс срещу редовно заплащане

Непълнолетни тийнейджърки си търсят богати спонсори в интернет. Въпреки че нямат навършени 18 години, лолитките са се регистрирали в забранените за тях сайтове за запознанства, интимни и сексуални връзки. Като цел на регистрацията си са посочили кореспонденция, приятелство и неангажираща връзка. Търсеният мъж обаче не е техен връстник, с когото заедно да ходят по дискотеки и да посрещат изгрева на слънцето. Най-често соченият от лолитките обект на търсенията им е мъж на възраст над 40 години и без горна възрастова граница, материално стабилен, с доход над 1000 лв., търсещ също неангажираща връзка. Оказва се още, че физическите данни, външният вид и интелектът на мъжа, както и семейното му положение въобще не са от значение за младите дами. За тях най-важно е материалното състояние, пише "Монитор".

Някои от лолитките изобщо не крият целта на запознанството си. „Аз съм ученичка, родителите ми са разведени, баща ми не плаща издръжка, а аз имам нужда от пари. Предлагам ти спонсорство срещу компания и секс”, директно обявява офертата си едно от момичетата на новия си приятел още след първите разменени имейли.

Друга пък направо разпраща на всеки новорегистриран в сайта мъж имейл с един и същи текст: „Аз съм Ана от Монтана. Трябват ми 40 лв. да си платя квартирата. Изпрати ми ги по куриерска фирма до поискване. А като имаш идване насам, обади се да се видим и да ти ги върна.” Не е ясно дали момичето наистина разчита да хване по този начин някой супернаивник, или това е само поводът да завърже разговор с потенциалната си жертва.

Палавите тийнейджърки се регистрират и в някои не толкова безобидни сайтове с открито сексуално съдържание. Целта на потребителите в тях е секс и нищо повече. За регистрация в тези сайтове потребителят трябва да има навършени 18 години. На практика обаче администраторите на сайтовете няма как да искат личните карти

на желаещите. Така че всеки непълнолетен или дори малолетен може да се регистрира без проблем, само на едното голо юнашко доверие. В секссайтовете се уговарят срещи за неангажиращ или платен секс. За да привлекат вниманието върху себе си, някои от лолитките качват снимки, които са, меко казано, неприлични и достойни за някое списание с хард еротика. Някои закриват лицата си, но всичко останало е на показ. Има и такива, които слагат в своите профили снимки на български попфолк звезди или манекенки, на които са закрили лицата.