Трубачите на Цеца искат 20 литра малинова ракия

Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас

Подгряващите музиканти на култовата югопевица Цеца - Dzambo Agusevi Оrchestra, за които изпълнителката изрично настоя да са част от нейния мащабен проект на 7 ноември у нас, поставили специално изискване към организаторите на концерта.

Единственото желание на победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча е в гримьорната им преди събитието в зала „Арена Армеец“ да ги очакват 20 литра ракия, признаха организаторите.

Трубачите се оказали истински фенове на огнената напитка и дори предявили претенции ракията да бъде не каква да е, а малинова, произведена по специална технология.
Другото условие на трубачите е, че ако оркестърът пристигне у нас една седмица преди събитието, да бъдат осигурени не 20, а цели 80 литра от малиновия еликсир.

Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас, специално за дългоочаквания мегаконцерт на сръбската звезда Цеца. Динамичната музика на Dzambo Agusevi Оrchestra несъмнено ще разпали емоциите на публиката още преди излизането на певицата.