Дани Кики сипа на канарите: Слаби калитковци!

Наистина не съм виждал толкова слаб Ботев, ще ги отстраним в Коматево, закани се халфът на Локо

Вторият капитан на Локо Дани Кики сипа с големия черпак на вечния съперник от Ботев.

Ето какво изказване направи Кики пред „Меридиан мач”:

Ботев са калитковци. Затова изравниха в края на мача от статично положение. Винаги боли, когато ти изравнят в 93-ата минута, но като цяло ние сме си виновни. Играхме мъжки и трябваше да спечелим този мач.

След като Локо е допуснал гол, е виновен целият отбор. Няма конкретна вина за нито един футболист. Абсурдно е да се обвиняваме един друг и да допускаме излишно напрежение. Гледаме напред и работим, за да намалим грешките в представянето си.

Наистина не съм виждал толкова слаб Ботев. Не играха нищо. Трябваше много по-рано да решим нещата.

Треньорът Христо Колев реши да ме замени, защото получих удар. Исках да продължа, но треньорът взе това решение. Надявам се да играя в следващия мач, но това е решение на Бащата. Убеден съм, че той е правилният човек за Локо. Резултатите сами говорят.

Не се сърдя, че съм резерва. Трябва да се доказвам и това е моята работа. Няма да мислим вече за изпадане и съперниците ни сами ще се убедят в това.

Убеден съм, че ще отстраним Ботев. Всеки говори, че на Коматево ще е трудно, но Локо ще продължи за Купата. Защото в този мач показахме, че сме едни гърди пред Ботев. Те са слаби, а ние сме умни. Трябва да продължим да се развиваме като отбор.

Когато дойде реваншът, съм сигурен, че ще сме още по-силни и тогава нещата ще си дойдат на мястото. Така, както искаме ние и нашите фенове.