Пловдивчанка е сред фаворитките в еротичен конкурс

Пловдив Лайф

30-10-2014, 13:20

Снимка:

HotArena.net

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Става все по-горещо между Мартин и плеймейтката Кучкова

Нашето момиче ще мери сили с фолк дивите Преслава и Галена

Наше момиче попадна сред фаворитките за титлата Best Erotic Model 2014. Ирина Рашева е номинирана в две категории на надпреварата, която ще се проведе в София на 26 ноември.

Плеймейтката ще трябва да громи силната конкуренция в категориите за най-сексапилен бюст и най-сексапилна брюнетка. В първата номинация тя ще спори за приза с фолк певиците Преслава и Галена, другата пловдивчанка в конкурса - Джулиана Гани, Мис Силикон Габриела Иванова и сърцеразбивачката Биляна Евгениева, съобщава HotArena.net. Очевидно конкуренцията е жестока и безмилостна и никоя от кандидатките няма да се даде лесно. Най-хубавото е, че максимата 2 е повече от 1 работи с пълна сила за успеха на Пловдив, така че нашите шансове са значителни. Имайки предвид, че и Преслава си е половин пловдивчанка, то почти сигурно лентата ще потегли в посока 160 км южно от столицата.  

В категорията за най-секси брюнетка Ирина Рашева среща конкуренцията на Жени Калканджиева, фолк певиците Емануела, Преслава, Галена и Мария, модела Бориса Тютюнджиева и Ели Гигова.  Естествено, нашето момиче ще гледа към голямата награда - 10 000 лева и короната за Best Erotic Model 2014.

В останалите категории - за най-секси тяло, наградата ще си оспорват Биляна Йотовска и певицата Ан Джи. Доста битка ще падне и при избора за най-секси майка. Тук кандидатките за слава са доста. Десислава, Роксана, Маги Желязкова, Николета Лозанова и исландската ледена кралица Асдис Ран.

Тази година до престижната надпревара ще бъдат допуснати 10 момичета и 10 момчета за приза Best Erotic Model 2014. За първи път в историята на конкурса ще вземат участие и представители на силния пол. Претендентите за отличието най-добър еротичен модел ще преминат през три тура. За избора на победители ще отговаря освен престижното жури и публиката, която ще има право да гласува.