Любовен хороскоп за ноември

Животът

01-11-2014, 15:00

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Сексуален пик за Овена, нова тръпка за Девата

Овен 
Запознанство, което изцяло ще промени не само живота, но и съзнанието им, чака през ноември Овните. Не е изключено да срещнете човека, заради когото ще прекроите ежедневието си. А ако имате отношения, които не ви устройват, сега е моментът да сложите точка. При заетите представители на знака всичко е наред. Ще определите нови общи цели с любимия човек. В средата на месеца ви чака пик на сексуалността. 
Телец
Избягвайте новите любовни отношения и случайни връзки. Ако започнете роман, той може да стане причина за множество проблеми. А сексът за една нощ пък ще ви донесе сериозни неприятности. Семейни ли сте, възможен е период на неразбирателство. Половинката ви ще се опита да ограничи свободата ви. Търсете нови точки на съприкосновение с нея. Не е изключен емоционален застой в края на периода.
Близнаци
Свободните Близнаци по някаква причина ще се отдалечат от представителите на противоположния пол. Може би просто ги домързява да се занимават с предизвикателствата на личния си живот. Има вероятност за спонтанен секс със стар познат. Онези, които са във връзка, ще бъдат налегнати от есенна апатия, която ще ги доведе до отчуждение и безразличие. В третата декада на месеца обаче всичко ще се промени.
Рак
Родените под знака ще привличат особено внимание. Мнозина ще се опитат да се докопат до любовта им, а и те няма да останат равнодушни. Възможно е и чрез новия роман да се опитват да преборят есенната нега. Пълна хармония очаква семейните. Съюзът ви ще постигне духовно и сексуално развитие, голяма е вероятността за зачеването на дете. Така че може да се заемете с преустройство на спалнята.
Лъв
Парадоксалното начало на нов роман чака Лъва. Не е изключено заварката да стане в някаква нестандартна ситуация. Отначало отсрещният ще ви подразни, а после от тази неприязън ще се роди любов. Конфликти, причинени от битов проблем, заплашват семейните. Безпорядъкът в дома ще е причинен от самите вас. В третото десетдневие обаче всичко ще се нареди и ще влезе в обичайното си русло.
Дева
Девата ще се наслаждава на старта на перспективна връзка. Голяма е вероятността съдбата да ви свърже с човек, който да ви обгърне с внимание и грижи. Звездите ви носят не само страстна любов, но и материална изгода. Най-важното е постоянно да поддържате тръпката на новия партньор. Ако сте обвързани, един ремонт в дома ще ви сближи и ще доведе до нов етап в живота ви.
Везни
Свободните представители на знака търсят романтични отношения и те задължително ще се появят. Ще дойде някой, който ще ви донесе усещане за стабилност. Голяма е вероятността той да реши някакъв ваш проблем и да възвърнете душевното си равновесие. Засилено сексуално влечение чака Везните, които имат сериозен партньор. Придобивки за дома и в частност - за спалнята. Възможно е и зачеването на дете.
Скорпион
Немалко сърца ще бъдат покорени от свободните Скорпиони. Със загадъчността и обаянието си ще привлечете вниманието на мнозина представители на другия пол. И някой от тях да се окаже голямата ви любов. Обвързани ли сте, направете всичко възможно вашият човек да се чувства щастлив. Той определено ще ви отвърне със същото. Твърде е вероятно и романтично пътуване.
Стрелец
Интересно запознанство предвиждат звездите за Стрелеца. С човек, който и като характер, и професионално не се вписва в обичайното им русло. И макар да е тръгнала от чисто любопитство, връзката ще е много интересна. Трудни взаимоотношения за семейните. Голяма е вероятността да има отзвук от минали обиди. Към средата на месеца обстановката ще се подобри и отново ще възвърнете хармонията си.
Козирог
Взаимна любов за необвързаните Козирози. Това обаче ще се случи само ако си позволите да се влюбите, без да се замисляте и въпреки съветите на околните. Работата е там, че чувствата може да ви свържат с човек, който е пълната ви противоположност и това няма да се хареса на другите. Романтика и нови усещания чакат семейните. В края на месеца ще се вълнувате от въпроса за личната си свобода.
Водолей
Повече ще се интересуват от финансови въпроси, отколкото от споделени чувства. Не е изключено в този период да прелъстят някого заради материалната изгода. Това обаче не означава, че връзката няма да е щастлива. Проблеми в интимната сфера при обвързаните представители на знака. Възможно е по някаква причина сексуалният ви тонус да се понижи. Не се притеснявайте - временно е.
Риби
Шанс за благополучно развитие в личния живот. Има голяма възможност да срещнете половинката си и да бъдете щастливи дълги години. А знаковото запознанство ще е на място, на което буквално се чувствате като риба във вода. Хората от знака със сериозен партньор ще постигнат ново ниво на духовна близост, която ще се окаже по-важна от интимната. Възможно е и двамата да се увлечете по някакво философско учение.