Жерар Депардийо пристигна в Пловдив, съдии снимат актьора

Пловдив Лайф

01-11-2014, 13:29

Снимка:

bnr.bg

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Френският актьор ще снима в околността нов филм

Френската кинозвезда Жерар Депардийо вече е в Пловдив, пише Труд. В петък вечерта легендата на киното се появи в елитния хотел "Империал" под тепетата, а по същото време там се провеждаше Общото годишно събрание на съдиите. Магистратите го забелязаха, когато бяха в кратка почивка между две лекции.

Първоначално те не повярваха на очите си, когато го видяха да пие кафе на външната тераса на хотела. После звездата се качи до стаята си, за да си вземе сакото. Магистратите извадиха мобилни телефони да го снимат на излизане от асансьора. Депардийо се качи в черен автомобил и отпътува, вероятно за да вечеря в центъра на Пловдив. "Не можем да даваме информация за неговите желания и условията, при които е настанен", обясниха служители от рецепцията.

Жерар Депардийо е у нас за снимките на българо-швейцарската продукция "Пътникът", част от която ще се снима в пловдивското село Калояново. Хората там са в пълна готовност да го посрещнат. Възрастните хора са научили как е добър ден и здравей на френски, а актьори от Пловдивския театър всеки ден са там за последни приготовления за снимките.