Николета и Андреа: Никога не сме били скарани!

Пловдив Лайф

02-11-2014, 11:12

Снимка:

http://kliuki.ws

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Двете дори са подготвили съвместен проект

Фолк певицата Андреа и моделът Николета Лозанова взривиха социалните мрежи с признанието, че от дълго време се забавляват на гърба на онези, които наистина си мислеха, че са скарани.

 „Години наред се спекулираше с отношенията ми с Андреа, години наред се забавлявахме с "изкуствено създадената вражда помежду ни". Сочехте ни с пръст, но сега е време ние да ви посочим истината, а тя е: Напук на всички и всичко... Старата любов ръжда не хваща... Даже е по-силна от всякога и предстои да ви взриви!“, написа брюнетката, прикачвайки нов кадър, на който е с блондинката.

 Същият текст публикува и половинката на Кубрат Пулев, като смени името си с това на водещата на „Папараци“.

 Повече от година всички бяха останали с впечатлението, че двете от близки приятелки се превърнаха във врагове. Двете мълчаха по темата също толкова дълго – нито потвърдиха, нито отрекоха слуховете, но до днес!

 По признанията им може да се отсъди, че те вероятно изобщо не са се карали или дори и да е имало кавга между тях, то те са успели да я преодолеят.

 Двете дори са подготвили съвместен проект за своите почитатели. Тази изненада загатват в последните редове на виртуалните изявления.