Седмицата: Интуиция и практичност

Хороскоп

02-11-2014, 16:35

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчево затъмнение в Скорпион: (Под) Съзнателна реконструкция

Астрологична картина за 3-9 ноември. Пълнолуние в Телец на 6 ноември

Седмицата ще започне в благоприятен астрологичен климат, осигурен от позитивния обмен между Слънцето и Венера с Марс и Плутон, с грижовната подкрепа на Нептун. Меркурий все още се намира в една от най-силните си фази-на сутрешна поява, в която получава допълнителна подкрепа от Юпитер. Луната се движи в най-благоприятната си фаза от първа четвърт до пълнолуние, осигуряваща благоприятна, топла и влажна атмосфера за отглеждане и растеж на начинания и намерения. Всички изброени фактори създават благоприятни условия за ползотворно и задушевно общуване, напредък в делата и подобряване на поразклатения от ефекта на затъмненията психологическия фон. Интензивния, ползотворен период ще продължи до 6 ноември, когато Пълнолунието в Телец, ще доведе до кулминация процесите възникнали през предходните седмици, а в някои случаи и онези чиито семена сме посели още през пролетта на 2014г. и есента на 2013г.

Като цяло настоящата седмица, а и целият месец, ще постави в затруднение единствено онези, които са се устремили в момента към постигането на стратегически делови и професионални цели, или залагат фундамента на процеси и начинания, при които разчитат на стабилна основа и дългосрочен растеж. Подобни инициативи се нуждаят от подкрепата на Сатурн, който вече е невидим и съответно не може да съдейства за пълноценната реализация на архетипните си принципи в поднебесния свят. До началото на декември, когато той ще се появи като утринна звезда, структурите, държавността и държавния апарат, управлението, управленските функции и отговорности, както и разпределението им; и най-вече фундаменталните основополагащи цели от стратегическо житейско значение, които поставяме в основата на най-важните си житейски постижения, ще се намират в процес на преосмисляне, реорганизация и трансформация. В този период не е желателно да предприемаме активни действия в посочените области- предписание, което не дава обещаващи надежди за ново сформирания парламент и ефективността от неговите действия и решения, както и за успешна предприемаческа активност. В случай че сте ангажирани с тези области, бъдете готови някои постъпки и решения да се окажат неефективни, или подлежащи на корекции в последствие

През цялата седмица ще имаме възможността успешно да съчетаваме практичност със интуиция, което ще ни бъде от съществена полза за установяването на някои закономерности в живота и обкръжението ни, както и във намирането на възможности за тяхното ефективно използване. Онези, които са свикнали да се ръководят от шестото си чувство, ще успяват своевременно да коригират целите, които са си поставили и методите с които си служат, в по ефективно и обещаващо направление. Напомням че Новолунието в Скорпион, даде старт на явни и скрити процеси, които частично или изцяло променят условията в обективната действителност и колкото по-бързо се синхронизираме с тях, толкова по-щастлив и пълноценен ще бъде живота ни в следващите месеци. Сега вече можем да получим адекватна представа за настъпилите изменения и да видим реалните перспективи, които те ни осигуряват. Изключително знаков в това отношение ще бъде 3 ноември, когато ще можем лесно да установим кое в живота ни подлежи на контрол и къде следва да отстъпим в подчинена позиция. Ще разполагаме и с необходимата решителност, както и с дълбокото подсъзнателно разбиране за нуждата от промяна, благодарение на които ще можем, в случай че се налага, да се разделим с онова, което е остаряло и ненужно и/или да отворим вратата за нещо ново в живота си.

Пълнолунието на 6 ноември, ще акцентира върху темите за взаимоотношенията и финансовата стабилност. Този път уязвими са не толкова личните, колкото деловите партньорства, където могат да възникнат спорове и разриви във връзка с разпореждането и разпределянето на имущество, ресурси и капитали. Така или иначе, проблемите и конфликтите които ще срещаме през тази седмица ще ни показват уязвими точки и необходимост от корекция, затова не си затваряйте очите пред действителното състояние на делата и взаимоотношенията си, в случай че желаете да ги предпазите от тотален разпад. Понякога проблемите и препятствията просто целят да ни подскажат съществуването на неизследвани или по-ефективни възможности.
На всички пожелавам успешна и ползотворна седмица!