Черноморец (Бургас) победи Добруджа

Спорт

02-11-2014, 17:56

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа падна у дома (СНИМКИ)

Мач от 12-ия кръг от „Б" футболната група

Добруджа загуби като гост на Черноморец (Бургас) с 1:2, в мач от 12-ия кръг от „Б" футболната група, съобщи ИА Добруджа. Домакините бяха по-активният отбор през по-голямата част от двубоя, като освен двете попадения, удариха и три греди. Първата по-опасна ситуация в мача бе в полза на домакините. В 11-та минута Радомиров отрази удар с глава на футболист на Черноморец. В 22-та минута Атанас Илиев стреля от около 20 метра, но ударът му бе избит от вратаря на домакините Николов. Десет минути по-късно отново Илиев имаше възможност да открие. Останал сам на точката на дузпата, нападателят стреля над вратата. В 38-та минута се откри нова възможност за Черноморец, но Радомиров отново бе безгрешен.
В 49-та минута падна първият гол за Черноморец. След изпълнение на корнер и разбъркване пред вратата на Добруджа, опитният Деян Христов с глава открива резултата. В 71-та минута отново Деян Христов покачи на 2:0, след като при самостоятелен пробив на футболист на Черноморец, получи пас на чиста позиция и от няколко метра вкара на опразнената врата. В заключителните секунди на двубоя Иван Цачев върна едно попадение, след пас на Ивайло Димитров, като веднага след гола реферът свири край на мача.
Добруджа започна в състав: Радомиров, Христозов, Колев, Гаджалов, Кр. Димитров (Андонов), Симеонов, Станоев, Цачев, Сп. Георгиев, Ив. Димитров, Илиев
Радио "Добруджа" изказва благодарност за информацията от стадион "Лазур" на Тихомир Маринов.