Мрачно и мъгливо време за начало на седмицата

Животът

02-11-2014, 18:40

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Максималните температури ще са между 8° и 13°

През нощта ще е почти тихо, в много райони с ниска облачност, без валежи. Минималните температури ще са между -1° и 4°. Утре над по-голямата част от страната ще има ниска облачност. На места в сутрешните часове в равнините, низините и котловините ще се образува мъгла. 

 По-значителни разкъсвания на облачността и слънчеви часове ще има след обяд над централните райони на Дунавската равнина, Предбалкана и високите полета.
 В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.
Над планините ще бъде предимно слънчево, в по-ниските части - облачно и мъгливо. Вятърът ще е до умерен от север-североизток, вечерта ще се ориентира от запад. Максимална температура на 1200 м.н.в. около 7°, на 2000 метра около 3°.
Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°, температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.