Кой иска пак да подпали държавата?

Омерзен съм от поредните номера на старите ченгесари и дъртите комунисти. Не вярвах, че отново ще прибегнат до старите си схеми, с които стартираха преврата срещу ГЕРБ и Борисов преди година и половина. Бог да прости жената, но след излезлите факти за нейната психическа нестабилност, не ми дава покой еретичната мисъл, че някой май е използвал проблемите на самозапалилата се Лидия.

Почеркът отвратително прилича на координираните от комунистическия мозъчен тръст уж масови и антимонополни протести от 2013-та. Тогава самозапалванията и пролятата от полицията (съвсем законно) кръв послужиха като катализатор за подаването на оставка. Отидохме на избори, преди тях излязоха срс-та, костинбродски бюлетини и така нататък.

Машината на „Позитано“ в изпълнение опорните точки на Моника не се посвениха пред никой и нищо. Погазиха всичко свято за да дойде на власт бутафорният премиер Орешарски и трагикомичният му кабинет.

След това ги застигна проклятието (по Соня Колтуклиева) на Костинбродските атентатори, а БСП постигна най-ниският си резултат от демократичните промени насам и обеща да е конструктивна опозиция.

Комунистът лафа си мени, нрава никога, драги читатели! Едно мислят, друго говорят, трето и четвърто на практика вършат. Бог ми е свидетел, дано не съм прав, но от днешната случка пред „Дондуков“ 2 откровено мирише на провокация.

На саботаж срещу новото правителство, сформирането на което вече закъснява. Неблагодарна нация сме, не сме даже нация, а мърша. Защото само един се навива да вади кестените от огъня, а получава удари под кръста.

Ако съм на Борисов ще хвърля кърпата и да се оправят. Като са толкова всезнаещи всички. Зле за народа, но всеки народ заслужава своите политици.

Колко актуален звучи Хегел и днес. Особено щом иде реч за поредното псевдогеройство на псевдодържавниците от БКП и ДС!