Извънземни се трудят за НАСА (видео)

Новините

05-11-2014, 07:10

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Могат да четат мисли и живеят по 200 години

Бившият старши научен сътрудник на корпорацията Lockheed Martin Бойд Бъшман, който почина през август т. г., е заснел предсмъртен клип и в него е заявил, че извънземните съществуват, периодично идват на Земята и активно работят за НАСА и военните в тайнствената секретна база, известна като Зона 51. За доказателство във видеозаписа мистър Бъшман демонстрира няколко снимки, на които всички, които нямат проблем с очите забелязват нещо, което по-скоро прилича на детска играчка. Клипчето, дълго около полови час, е било качено в YouTube още на 7 август, но едва сега привлече вниманието на американските медии.

Бъшман твърди, че лично се е срещал с извънземните и дори ги е помолил да вземат земен фотоапарат, за да снимат собствения си свят. Щом получил камерата обратно, за голямо съжаление на всички фенове на идеята за съществуването на други светове, населени с разумни същества, всички кадри били осветени (фотоапаратът е бил аналогов).

По думите на американеца извънземните могат да живеят по 200 години, вместо гръбначен стълб имат три хрущяла, доста по-малко ребра от хората. Освен това те могат да четат мисли и да общуват телепатично. „Те бяха високи около 1,2-1,3 метра. Пръстите им изглеждат досущ като на хората. Общуването с тях е много особено. Влизате в стаята, където се намират, и изведнъж чувате отговор на въпроса, който само сте си намислили с вашия собствен глас”, обяснява Бъшман.

Той също така съобщава, че както и при хората извънземните биват „добри” и „лоши”: едните са „конекрадци” – отмъкват добитъка на хората, а другите са благоразположени към земните жители.

Видеозавещанието на Бойд Бъшман не носи със себе си някаква кой знае каква изненада. Мистър Бъшман не за първи път се озовава в светлините на прожекторите с шантави разкрития за извънземни. Според собствените му твърдения от предишни години Бойд Бъшман е работил за тайна мисия на американската армия, в която е участвал в поправката на катастрофирала летяща чиния. Извънземните от катастрофиралия кораб живеят в секретната база Зона 51 (неотдавна американските служби потвърдиха съществуването на базата, но не и  съществуването на пришълците). Те идвали от планетата Куинтумниа. Специалистът е участвал и в построяването на копие на извънземния летящ обект, при чиито изпитания са загинали 39 американци.

Видеото оставено то Бойд