Бориса Тютюнджиева унизи Николета

Моделката се възмути от пошлостта на някои тв водещи и журналисти

Бориса Тютнджиева изригна в социалната мрежа. Моделката написа дълго послание, насочено към медиите и елементарното познание на новини на някои тв водещи.

Мнозина заподозряха, че описанието всъщност изцяло е насочено към Николета Лозанова и това "послание" на Бориса е отправено към НиЛо.

Още по-любопитно обаче е, че наскоро самата Бориса бе гост на Николета и лично й даде интервю, въпреки че двете очевидно не се долюбват.

Ето какво гласи възмущението на Бориса:

"По същество:

Тъй като не съм свикнала да бъда лицемерка, а вероятно и никога няма да се науча, бих желала да припомня нещо. Подхвърлянето на къси пари на долнопробни сайтове срещу получаването на "сриващи", "оронващи имиджа" статии, не е повод за гордост и величие. Напротив! В моя свят, повод за гордост е да НЕ молиш да ти слагат слушалки по ушите, диктувайки ти отговори на въпроси по сутрешните блокове, които ти така или иначе не можеш да измислиш сама, и които само подчертават осезаемата и тотална липса на интелект. Повод за гордост е ДА знаеш що е то сказуемо, подлог, не за друго, а защото това са какво? Главни части на изречението! А за всяка уважаваща се дама с подобно самочувствие, е добре все пак да може да сглоби едно що годе свързано изречение, нали? Дам..., а вече за оксиморон, синоним, метафора и други подобни, си МАСТЕР! Все пак нали сме "журналистКИ"!

Повод за гордост е ДА си поне малко грамотен! И тук не говорим дори за езици и висше образование. Повод за гордост е да НЕ шофираш с малкото си дете на първата седалка, когато НЕ можеш! Повод за гордост е също и да НЕ изневеряваш, но хайде... човещинка! Дори във Франция го правят. Повод за гордост е НЕ да плащаш за омаскаряващи другите статии, защото те е шубе да не се срине тази такааааа „трудно" градена кариера, а ДА преценяваш правилно способностите си, и в случая да се плашиш от тях. Или по-лесно за разбиране - всяка жаба да си знае гъола и коефициента на интелигентност! Както е казал Наполеон Бонапарт: "Чуждата глупост не ни прави по-умни". Хайде да не се гоним, че ще вземем да се стигнем! Животът е прекрасен Еnjoy!".