Първа инвестиционна банка - клон Бургас отбеляза 18 години от създаването си

11 офиса в областта и още един нов в "Пикадили"

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза 18-а годишнина на своя централен клон в град Бургас с коктейл за клиенти, партньори и приятели.

През изминалите 18 години всичките 11 офиса на банката в Бургас са привлекли 65 000 индивидуални клиенти и над 7000 фирми от местния бизнес, в сферата на търговията, производството, строителство, туризъм, селско стопанство и други.

Управителят на клон Бургас – г-н Димитър Иванов поздрави гостите на събитието и благодари на всички клиенти на банката за доверието и подкрепата, като сподели: „За нас изминалите 18 години в клона на Първа инвестиционна банка в град Бургас бяха много повече от обикновена работа. Това бяха паметни години, изпълнени с много лични истории и споделени успехи на наши клиенти.

Отворихме 11 офиса в областта, за да бъдем близо до Вас – нашите клиенти.

Вече на Ваше разположение е и най-новият ни офис в Пикадили-Бургас, който се намира в ж.к. „Изгрев” 147 и е с работно време от 9 ч. до 21 ч., от понеделник до неделя включително”.

Една от актуалните промоции на Първа инвестиционна банка в момента се нарича "Лесен кредит". Кредитът е без такса за кандидатстване и без комисиона за отпускане, като се предлага с фиксирана годишна лихва от 6.5% за първите 3 години от неговия срок.

Основно предимство на "Лесен кредит" от Fibank е това, че клиентът може да отиде в офиса на банката и само срещу лична карта в рамките на 2 часа ще получи предварително одобрение.

Кредитът се предлага в български лева или евро, с максимален размер до 10 000 лева или тяхната равностойност в евро. Максималният срок на погасяване е 10 години.