Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен станаха родители

Булевард

07-11-2014, 17:13

Снимка:

Форум Филм България

Автор:

Лили Тодорова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рейчъл Билсън дава горещи съвети в лятната комедия "Сексология"

Щастливите родители кръстиха дъщеря си Брайър Роуз

Американската актриса Рейчъл Билсън и дългогодишният й партньор, канадският актьор Хейдън Кристенсен, са станали родители на дъщеричка, съобщи Контактмюзик.

Щастливата вест е потвърдена от представител на звездната двойка преди И! Нюз. Момиченцето се е появило на бял свят на 29 октомври. Родителите са избрали за дъщеря си името Брайър Роуз, вдъхновено от екранната адаптация на "Дисни" по приказката "Спящата красавица" на братя Грим.

Рейчъл Билсън, бившата звезда от хитовия сериал "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите", и Хейдън Кристенсен, познат на зрителите като порасналия Анакин Скайуокър/Дарт Вейдър в "Междузвездни войни", са пожелали неприкосновеността на личния им живот да бъде уважена. Актьорската двойка се е присъединила към инициативата No Kids Policy, чиято цел е да се забрани на фотографите да снимат децата на знаменитости без тяхно съгласие.

Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен имат връзка от 2007 г., когато се запознаха на снимачната площадка на филма "Телепорт" (2008). През декември 2008 г. актьорската двойка оповести годежа си. През август 2010 г. Билсън и Кристенсен съобщиха, че се разделят, но няколко месеца по-късно подновиха връзката си. През май тази година беше оповестено, че двойката очаква първото си дете, припомня изданието..