Започва делото срещу Димитър, който отвлече и изнасили съседка


До месец започва делото срещу 52 годишния Димитър Симеонов от м.с. Черно море, който отвлече и изнасили своя съседка. Жертвата е дала показания, разпитани са също нейни близки, както и съседи на Димитър. Криминално проявеният мъж може да лежи в затвора до 3 години, ако обвиненията срещу него се докажат в съдебната зала. Той бе арестуван преди месец и половина, след като похитената жена успяла да избяга от дома му и подала жалба в полицията.
В хода на разследването униформените разкриха, че Димитър примамил съседката си като й предложил да й продаде изгодно почти неупотребяван мобилен телефон. Когато тя пристигнала в дома му, той я заключил и я пребивал и изнасилвал в продължение на три дни. Издевателствата ставали пред очите на съпругата на Димитър.
Извергът е налагал жертвата си с бухалка, до пълно обезобразяване и я е държал под ключ в една стоите на дома си. Издевателствата са станали през периода от 23 до 25 септември.
Димитър дори се е съвокуплявал с жертвата си в присъствието на съпругата си.
Ромът, който е криминално проявен, е обвинен за престъпление по чл.152, ал.1, т.2, вр., чл.26, ал.1 от НК и чл.142а, ал.1, вр., чл.23, ал.1 от НК.
Окръжен съд – Бургас потвърди преди месец мярката за неотклонение задържане под стража на Димитър Симеонов. Пред въззивния съд той опита да се защити, като заяви, че не е виновен. Той твърди, че имал връзка с пострадалата, а тя се оплакала срещу него, защото не й дал пари.