Започват кадрови промени в МВР-Бургас

Крими

08-11-2014, 12:00

Снимка:

topnovini.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Костов поема Областната дирекция на МВР

Ще има засилени мерки срещу криминалния контингент и кървавия бандитизъм

Кадрови рокади ще има в МВР-Бургас. Това издаде директорът на полицята комисар Георги Костов. Той обаче каза, че не изпитва притеснения относно промените. Управляващият екип на бургаската дирекция е компетентен, подготвен и той лично разчитал на сто процента на него.

Полицейският шеф заяви, че всеки удар на МВР в региона е значим. Безспорен бич в Бургас е битовата престъпност кървавия банидитизъм, както и наркоразпространението. Според Костов има промяна в самата схема на наркоразпространението и тази мащабна организация на силовите структури, която беше преди десетина години, вече принадлежи на един по-романтичен отминал период. Това обаче не означава, че мащабите на наркоразпространенията са ограничени, дори напротив – те са в застрашителни мащаби. 

За случая с удавената медицинската сестра Валентина Иванова и твърденията на нейната майка, че има замесени полицаи, Костов заяви, че това е атака срещу ръководството на Областната дирекция на МВР-Бургас. Злостните, непочтени и гнусни клеветнически твърдения, изнесени в редица медии, не почивали на никакви обективни доказателства.