Силвана Чаушева пропуска мача на Марица

Спорт

08-11-2014, 11:28

Снимка:

Plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Жълто-сините ще гонят днес срещу Славия 4-а поредна „чиста” победа

Отборът на Марица (Пловдив) посреща състава на Славия-СУ (София) за мач от четвъртия кръг на женската Национална волейболна лига на България.

Двубоят е днес от 17:00 часа в залата на ПУ „Паисий Хилендарски”.

В трите си срещи досега вицешампионките нямат загубен гейм и се надяват да продължат перфектната си серия с четвърта поредна чиста победа от началото на сезона, за да не изостанат от другия безупречен до този момент тим – този на шампионките от Левски (София).

Вчера Сините победиха като гости ЦСКА (София) с 3:0 и са начело в класирането с 12 точки и без загубен гейм в четири мача.

Така, ако пловдивчанки успеят да ги догонят с един тригеймов успех срещу белите днес, Левски и Марица ще влязат в дербито помежду си следващата седмица в столицата от абсолютно равни позиции.

Славия пък се намира на предпоследното пето място във временното класиране с 3 точки от една победа и две загуби дотук.

“Всичко е наред в нашия състав преди днешния мач.  Всички състезателки са здрави и готови за игра“, обяви старши-треньорът на Марица Иван Петков.

“В групата за двубоя няма да бъде диагоналът Силвана Чаушева. Така сме преценили, за да дадем възможност на други момичета да вземат участие в тази среща. Надявам се да се получи хубав мач, ние да играем добре и да победим.“