Всички бивши полицейски началници в Гълъбово бяха отличени

Животът

08-11-2014, 13:15

Снимка:

Община Гълъбово

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Българската полиция отбелязва своя празник

Наградите са по повод Празника на полицията

Всички бивши ръководители на полицията в Гълъбово бяха отличени по повод 8 ноември – Професионален празник на  служителите от Национална служба „Полиция“ на МВР.

На тържеството присъстваха бивши началници на гълъбовското полицейско управление, кметът Николай Тонев и заместниците му Димитър Василев и Пламен Бараков, бивши и настоящи служители на РУ „Полиция“ Гълъбово.

Мънчо Мънчев – началник на РУ „Полиция“ Гълъбово и кмета Николай Тонев наградиха заедно всичките 8 бивши началници на полицията в Гълъбово.   Мънчев връчи грамоти за съществен принос в изграждането, развитието и утвърждаването на Полицейско управление – Гълъбово, а кметът Тонев връчи плакети специална изработка за особени заслуги в борбата с престъпността и опазването на обществения ред на територията на община Гълъбово.

Наградени бяха Гочо Бенишев, Теньо Диков, Пеню Пнев, Калчо Найденов, Тошко Тотев, Стефан Радев, Илия Илиев и Илиян Илиев.

На 6-ти ноември се проведе и ден на отворените врати на полицията в Гълъбово. Беше организирана викторина, в която взеха участие ученици от всики училища на общината. Тази година специално за малчуганите бе проведена „спец акция“ за залавяне на престъпник откраднал кола. Сценките от спец акцията се изпълниха от местни полицаи с всичко, което последва при подобен случай - регистриране на сигнала, арест, вземане на отпечатъци. Децата наблюдаваха с изключителен интерес и повечето от тях заявиха желанието си като пораснат да станат полицаи.